SELECTED FEMME

Viser alle 2 resultater

Selected Femme 

Selected Femme er et Bestseller brand der er elsket af kvinder i alle aldre. Mærket vægter højt på stil, minimalisme og høj kvalitet og er blandt et af de mest populære Bestseller mærker herhjemme, sammen med deres mandlige modstykke, Selected Homme. 

I modsætning til andre mærker har Selected Femme altid et klassisk og tidløst udgangspunkt, hvorfor det inkorporerer tidens trends – det betyder at du aldrig har tøj fra mærket der kun holder i en sæson, både kvalitetsmæssigt og stilmæssigt. Du kan altid regne med tøjet fra brandet, uanset sæsoner og vejr. 

Nogle af de elementer der ofte går igen i mærket er klassiske silhuetter som blazere og trenchcoats, ligesom det er cardigans med knapper, pufærmer og ballonærmer og jeans og habitbukser i et tidløst design. Mærket er perfekt til dig der dagligt skal være iført business casual eller business formal, men som stadig gerne vil have din egen stil med i dit outfit. Brug et par af de afdæmpede elementer som basen i dit outfit og tilsæt farve og mønstre i dine accessories eller som en pæn, mønstret skjorte. 

Der er mange muligheder med dette smukke mærke, der kombinerer dansk kant og minimalisme med masser af femininitet. 

Nedenfor kan du læse lidt mere om Selected Femme. Har du yderligere spørgsmål, er du altid velkommen til at kontakte os, så hjælper vi gerne med at finde det helt rigtige produkt på dig. Du er også velkommen til at smutte forbi vores hyppige udsalg, hvor du helt sikkert også kan finde et godt tilbud på lækre produkter fra mærket. 

Overtøj

Fra klassiske frakker til rå læderjakker og trendy coats der passer perfekt til tiden – Selected Femme er meget kendte for deres overtøj. En frakke eller jakke er kirsebærret på toppen af dit outfit, og derfor skal det gerne passe til din stil! – Og vejret, bevares, vi er jo i Danmark. I de koldere måneder kan du ofte finde længere uldfrakker, der er syet efter kvindekroppens former og som passer perfekt sammen med et par stort, tætsiddende støvler. 

Mangler du en jakke til mellem sæsonerne har de også stor succes med den quiltede trend i farver som navy grøn og kamel. Til foråret og sommeren finder du både klassiske trenchcoats i den smukke, beige farve, der emmer af Paris og andre europæiske storbyer. Derudover har de også altid en lækker læderjakke i høj kvalitet, der kan blive fast inventar året rundt, for eksempel med en lang, quiltet vest over i de kolde måneder. Læderjakken behøver ikke kun afspejle det rå look, men kan også kombineres med mere feminine stykker tøj, for eksempel blonder eller broderie anglaise. 

Jeans og bukser

Selected Femme har også et stort udvalg af jeans og bukser til både hverdag og særlige lejligheder. Udover et stort udvalg af brugbare jeans, blandt andet skinny jeans med høj talje, der både passer sammen med fine skjorter, kjoler og tykke sweatre, finder du også pæne bukser der passer perfekt sammen med en blazer eller en hvid skjorte med en fed krave, for eksempel de store kraver der har en klassisk stil og som er meget trendy i øjeblikket. 

Overdele 

Hos Selected finder du også et bredt udvalg af overdele. Mærket har blandt andet mange smukke bluser, både i afdæmpede farver, men også smukke mønstre som blomster, blonder og lignende. 

Har du brug for en top under, finder du også et stort udvalg fra Pieces, i farver som sort, hvid og beige. Dette er oplagt hvis du har en hvid bluse eller skjorte der er lidt gennemsigtig og hvis du ønsker at man ikke skal kunne se igennem. Disse er også perfekte at have under en tyk sweater, fordi den giver en ekstra lag, der er tyndt og elastisk og beskytter din krop mod fnuller og sweateren mod sved. 

Selected Femme til hverdag

Leder du efter inspiration til din daglige stil, leder du efter outfits der er mere “polerede”, men stadig personlige eller mangler du outfits du kan have på på arbejde? Så er Selected Femme et godt sted at starte. Her finder du masser af tøj der er perfekt til hverdagsbrug og på kontoret. Rigtig meget af tøjet fra mærket emmer af skandinavisk kant, og du har mulighed for at gøre dine outfits personlige gennem smykker, tilbehør og ved at tilsætte dine yndlingsfarver og yndlingssko. 

Hvis du har brug for inspiration til hvordan du kan bruge styles fra mærket i din egen stil og hverdag? Så tag et kig på vores Instagram, hvor vi ofte viser nye stykker fra brandet. 

Tøj til særlige lejligheder

Du kan også bruge styles fra Selected til særlige lejligheder – lige meget om du mest er til kjoler eller et par lækre bukser, kan du helt klart finde noget der passer godt til festen eller højtiden. Blandt andet finder du mere simple kjoler i ensfarvet stof, som du så kan give dit eget twist med et par høje hæle, et hårbånd med perler eller i en pangfarve samt flotte guldsmykker – for eksempel et chunky armbånd.