SHINE ORIGINAL

Viser alle 5 resultater

kr. 299,00
kr. 299,00
kr. 299,00
kr. 39,00
kr. 299,00

Shine 

Shine Original er et perfekt brand for dig der holder af at vide hvad der rør sig indenfor modeverdenen, men som også foretrækker en stil der er perfekt til hverdag og på kontoret. Mærket er nok mest kendt for deres jeans og bukser i en lækker kvalitet og til rigtig gode priser.

Lige meget om du mangler et par almindelige jeans i sort eller blå denim eller noget lidt mere unikt – for eksempel jeans i bordeaux, så kan du finde det hos mærket og her hos FashionBrand.

Læs med nedenfor, hvor du kan lære mærket endnu bedre at kende. Vi er vilde med Shine Original og glæder os altid til at se hvad mærket finder på til de nye sæsoner. 

Shine Jeans 

Shine Original er et herretøjsmærke der bringer masser af ungdom og det urbane look til din garderobe. Du finder både jeans i mere dæmpede og traditionelle nuancer, men du kan også regne med masser af knald på farverne, når du har brug for at bryde ud af dine normale valg i skabet. 

Når det kommer til jeans har Shine Original et bredt udvalg af størrelser. Udover at der er mange størrelser i omkredsen i livet, er der også flere forskellige længder, der sikrer at du kan finde et par jeans der passer perfekt i længden. Har du kortere ben er længde 30 helt perfekt, en mere gennemsnitlig længde passer som regel med længde 32 og til de lange ben finder du længde 34. 

De fleste jeans fra Shine har et godt fit, der sikrer en jean der sidder godt på dig – de er hverken for løse eller for stramme i designet, men har et smalt, lige snit, der ligeledes falder rigtig pænt og klæder rigtig mange mænd. 

Andet tøj

Der findes også andet tøj fra mærket, og hos FashionBrand er vi især vilde med deres mange forskellige strømper. Her finder du strømper i høj kvalitet, i forskellige nedtonede farver, så du altid kan finde en strømpe der passer til dine jeans og dermed ikke stjæler opmærksomheden. Blandt andet finder du farver som sort, navy, beige og grå. 

Om FashionBrand

Hos FashionBrand vil vi gerne tilbyde vores kunder et bredt udvalg af forskellige produkter til hverdag og fest. Mærker som Shine Original, Tommy Hilfiger og Calvin Klein er blot nogle af dem, men vi har sikkert også flere af dine yndlingsmærker!

Mode skal være sjovt og tilgængeligt, og derfor har vi altid fri fragt ved køb over 499 DKK, ligesom vi sørger for hurtig levering, så du hurtigt kan komme i gang med at bruge dit nye tøj. På vores side finder du både jeans, t-shirts, sweatre, strømper og skjorter og vi har naturligvis også masser af damemode og mærker. 

Vi har ofte gode tilbud, så slå et smut forbi vores tilbudsider, måske finder du lige det stykke tøj som du går og drømmer om, eller måske falder du bare over et fedt tilbud. 

Hvis du har spørgsmål til nogle af vores produkter, er du altid velkommen til at kontakte os, så skal vi gøre vores bedste for at hjælpe dig. Vi har altid et godt råd i ærmet eller en idé til hvad du kan have på til sæsonens særlige lejligheder.