SISTERS POINT

Der blev ikke fundet nogle varer, der matcher dit valg.

Sisters Point er et kendt, Aarhus-baseret brand der er vilde med trendy pieces og basisvarer der er perfekte til enhver garderobe. Mærket er altså perfekt til dig der både vil have gode stykker tøj i dit skab som du altid kan regne med og som kan bruges året rundt, ligesom du også kan finde sæsonens største trends, for eksempel pastellerne i lilla, blå, grøn og lyserød. 

På denne side kan du læse meget mere om det populære mærker og Sisters Point tøj, du kan også altid tage et kig på vores gode tilbud, måske finder du lige det stykke tøj du drømmer allermest om! Sisters Point tilbud er ikke sjældne hos os, så kig forbi snart igen!

Hos FashionBrand er vi selv vilde med nogle af mærkets store hoodies og matchende sweatpants, der både er perfekt til en dag på sofaen, men som også kan styles med et par fede sneakers og en taske til forårsbrunch i solen. 

Trends 

Dette er et mærke der er vild med at lave trendy tøj, der passer til sæsonen, og det kan tydeligt ses i deres udvalg. Blandt andet finder du lige nu et stort udvalg af pasteller og tøj inspireret af 00’erne – men med et moderne twist, præcis som du ser det på de sociale medier. 

Hvis du kunne tænke dig at prøve nogle af tidens største trends af kan du prøve nogle af disse: 

 • Pasteller og små blomster
  • Lige nu og gennem hele sommeren, vil du se masser af pasteller og små broderede blomster. Det er blandt andet bukser i et afslappet fit, crop tops og strikkede veste som du kan have ud over en hvid skjorte. Hvis du vil prøve denne stil kan vi klart anbefale at du bruger hvid som base – vi ved det er svært, vi elsker også sort! Du kan også tilsætte søde accessories til dit outfit, for eksempel de populære 00’er tasker eller en sød bøllehat i matchende pastelfarver. 
 • Søde sommerkjoler
  • Hvis der er én ting du må købe i år – så skal det være en sød, let sommerkjole. Enten i en helfarve eller i et sødt mønster med bittesmå blomster, og allerhelst i pastelfarver. Både de tætsiddende modeller og sommerkjoler i wrap-form eller a-form er in igen i år, og de er jo så behagelige og passer til enhver anledning! 
 • Leopardprint
  • Niks – det er ikke væk endnu – og vi elsker det! Leopard-printet, i år gerne i et stort mønster er perfekt til sommeren og hen til efteråret. Den flotte kombination af farver er stadig et hit og det bliver de ved med at være!
 • Satin og “shiny” stof
  • Dette er også stadig et hit, især hvis du skal til fest. Hvis du ikke er til et helt outfit i satin, så vælg en top i satin, eller prøv at kombinere stoffet med andre typer tekstiler, der giver en helt anden dybde i dit outfit. 

Sisters Points Basics

Mærket har et stort udvalg af basics, som du enten kan bruge som grundlaget for et outfit eller for at køre den ensfarvede eller monokromatiske stil. 

Blandt andet finder du sæt med hoodies og sweatpants, men også fine, ensfarvede toppe, t-shirts og fine striktrøjer. Du kan kombinere disse enkeltfarvede stykker med en ternet buks eller en flot lang vest. 

Andre brands 

Vi har også mange andre spændende brands her på shoppen – både til mænd og kvinder. Blandt andet har vi et stort udvalg af lækkert tøj fra Calvin Klein, ligesom du også kan finde stilfulde og klassiske modeller fra Selected Femme. Vil du se vores fulde udvalg af brands? Du kan finde alle vores mærker her. 

Sisters Point online

Hos FashionBrand kan du altid finde nogle af de nyeste pieces fra Sisters Point. Vi får ofte nye produkter på lager, og det betyder at du altid kan finde tidens trends hos os. 

Hvordan er Sisters Point i størrelsen? 

Da Sisters Point er et dansk mærke, kan du godt stole på den størrelse du plejer at have, for eksempel i tøj fra Bestseller. Ofte har mærket også et forholdsvist bredt udvalg af størrelser, typisk fra størrelse XS til XL. Ofte kommer størrelse i tøj som overdele også an på hvordan du godt kan lide det sidder på dig, elsker du at have bluser og kjoler på der er tætsiddende kan du nogle gange tage en mindre størrelse, men er du vild med hoodies der er store, kan du gå et par størrelser op.